Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Backstage at MyBeautyAvenue

Happy Feet!

Jeg har testet Legology! Dette er en serie med pleie for føtter og ben, perfekt for alle travle kvinner i alle aldere.

Med alt fra detox saltskrubb til contouring krem, er dette luksus og pleie i ett til slitne føtter.

MyBeautyAvenue Legology
EXFO-LITE stimulating salts for legs , var himmelsk! Dette var det første jeg testet ut i denne serien og den gjorde virkelig legger og føtter, babymyke. Det luktet vidunderlig og det føltes nesten som om mine føtter hadde fått «slått» av 10 år.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Sun Lite, I'm in love! Denne må jeg alltid ha med i veska!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Balanse er en kunst, men det er jammen å lage god fotpleie også! ;)


Deretter var det rett på AIR-LIFT contouring leg cream. Denne masserte jeg inn fra tær til knær. Kremen var den fullkomne avslutning på min lille fotbehandling og jeg følte meg full av energi og lett i beina.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Det aller siste produkter jeg testet var kremen SUN LITE sheer lingerie for legs. Det var kanskje det produktet jeg var mest spent på. «Strømpebukse» på tube.
Den inneholder litt farge og skal gi en lett dekkende effekt på blåmerker, sprukne kapillærer og arr.

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden


Yup, denne leverte! Absorberte som en drøm og ga beina akkurat den lille ekstra effekten jeg ville ha.


Det er bare å dra på seg shortsen eller favorittkjolen og vis frem leggene!

MyBeautyAvenue Legology Marthe Rudstaden

Vi har 20% rabatt på alle Legology produkter i en begrenset tidsperiode - bruk kode: Legs20


XOXO, Marthe
Beauty advisor/MUA

Les mer →

Økologisk & sommerfrisk!

Å ikke gjøre noen verdens ting, ligge rett ut med en ansiktsmaske og kur i håret er for meg skikkelig luksus og det skal jeg gjøre mye av i sommer! Faktisk skal jeg bli bedre på det hele året rundt.
En god body scrub og en pleiende kroppsolje er faktisk nok til å løfte meg et par hakk.
En liten halvtime her og der med hjemmespa gjør underverker, gjerne med en god bok eller musikk på øret. At produktene er organiske, naturlige og frie for parabener er også et poeng. Bort med tørr og gusten vinterhud uten skadelige kjemikalier og farlig miljøstoffer.
Sommerfrisk helt uten dårlig samvittighet er den beste sommerfølelsen!

I håret har jeg Yaroks "Feed you ends" som lukter like godt som det funker. Den hjelper til med floker, den er varmebeskyttende og gir "shine". En skikkelig "all arounder" og et fast innslag i mitt morgenrituale. Vegan, helt naturlig og uten alkohol, parabener, sulfater og alt annet ondskap.

Min foundationen er fra Ilia, som forøvrig også er helt økologisk. Jeg bruker Vivid Foundation " Santorini", som gir en fin dekkende matt finish. Huden føles strålende, uten å se oversminket ut. Man trenger strengt tatt ikke pudder, med mindre man har veldig fet hud.

MyBeautyAvenue
Ilia Multi stick "All of me" legger jeg ved hårfeste, på kinn, hake og lepper. Den er enkel å påføre og gir et naturlig glød til en litt trøtt småbarnsmamma. Den er alltid med i veska mi!

Mascara, også fra Ilia, heter "Asfalt jungel".  Den gir vippene både fylde og volum. Et kjempe pluss at den er helt uten kjemikaler og vil derfor være et godt alternativ til de som ønsker å unngå phenoxyethanol.

På kroppen har jeg brukt fantastiske Zents Body oil "Pear". Den kan brukes på hele kroppen, også i håret, og finnes i flere dufter. Super som massasjeolje eller i badevannet. Lukter nydelig og holder huden myk hele dagen. Den sprayes på rett etter dusj, når man fortsatt er fuktig. Da "låses" oljen inn i  huden og gir optimalt med fukt.

Marthe Rudstaden MUA MyBeautyAvenue
Legology er nokså nytt på MyBA, men kanskje noe av det beste jeg har prøvd! De har fokus på å gi føtter og legger luksusbehandling i form av nydelig fotsalt og krem som skal både være lindrende på slitne føtter og legger, samt dekke eventuelle arr og blåmerker. Lukter skjønt og gir deg følelsen av å "fly".

Håper dere finner både inspirasjon og eksepsjonelt gode produkter!

Marthe

XOXO

Beauty advisor/MUA

Les mer →

MyBeautyAvenue - Make up by Marthe!

Hei kjære lesere!

Jeg heter Marthe og er ny i team MyBeautyAvenue.
I over 20 år har jeg jobbet som make up artist og stylist, både i inn- og utland. Og nå er jeg så heldig å få  jobbe med alle disse fantastiske produktene hvor kvalitet og kunden står i fokus. Det er meg en sann glede å kunne dele mine erfaringer som MUA og samtidig gi tips gjennom månedlige blogginnlegg her på MyBeautyAvenue. Min utdanning har jeg fra Art Complexion International Make up school, og med mange år som freelancer både i moteindustrien og musikkbransjen, blir det utrolig gøy å kunne spesifikke jobbe med de beste "brands" fra det amerikanske markedet.

Marthe Rudstaden MyBA
Jeg ser skjønnhet i alt og alle, uansett alder og type. Det er nettopp derfor det er så interessant og moro å være make up artist, for vi har alle noe helt unikt. Med de rette rutiner og teknikker kan vi alle stråle litt ekstra enten til hverdag eller fest, samtidig som man tar vare på hud og hår. Jeg vil veilede og forklare hvordan vi i hverdagen kan forebygge og pleie vårt ytre og ha det gøy med både make up og hårstyling, helt
uten parabener og kjemikalier. Og kom gjerne med innspill og forslag underveis!

Marthe Rudstaden MyBA


Med de beste hilsener,
Marthe Rudstaden

 

Salg MyBeautyAvenue 20% rabatt

 

Vi ønsker Marthe velkommen med 20% rabatt på alle merker ut uken! Husk å bruke kode VelkommenMarthe ved utsjekk!
xoxo

Les mer →

THE BEAUTY EDIT - Silvany Bricen

Vakre Silvany Bricen har lagt sin elsk på vårt organiske solkremmerke Soleil Toujours!

The Beauty Edit - Silvany Bricen - Soleil Toujours

Laget av verdens sikreste og mest ettertraktede naturlige og økologiske ingredienser

Soleil etterlater huden din beskyttet, strålende og sunn. De mineralbaserte formler gir den mest effektive beskyttelse mot UVA og UVB-stråler, foryngende og reparerer med kraftige anti-oksidanter og anti-aldringsingredienser.

Soleil Toujours

Les mer →

God Jul og Godt Nyttår!

God Jul fra MyBeautyAvenue
MyBeautyAvenue ønsker alle sine trofaste kunder en skjønn jul og vakkert nyttår!
Håper dere får late, deilige dager med deres kjære og tid til å nyte litt skjønnhetsbehandliger hjemme :-)

Varme julehilsner
Nina

xoxo

Les mer →