Look's like you're in . Go to US store? Yes or No

Meny
0 Kurv

Kjøpsinformasjon

Levering og frakt

Vi behandler bestillinger fortløpende, og normalt innen to virkedager etter at den er mottatt. Dersom noen av dine varer blir forsinket vil vi gi deg beskjed så snart som mulig.

Vi sender pakkene som klimanøytral servicepakke med Posten (1-3 dagers leveringstid, sporingsnummer, hentes på ditt lokale postutleveringssted).

Etter at du har lagt varene i shoppingbagen, beregner systemet fraktkostnad og du får opp et komplett kostnadsbilde som du kan godta eller ikke før du sender betaling til oss. Alle våre varer sendes tollfritt til deg da vi har varelager i Norge. Fast frakt NOK 49 (gjelder kun Norge) og fri frakt på alle bestillinger over NOK 500,-

For leveranser til Sverige, Danmark og Finland er prisen for tiden NOK 307,-. Pakken kan spores ved hjelp av sendingsnummer eller kollinummer.

Ved salg til kunder utenfor Norge trekkes moms fra vår pris, og varen må eventuelt tollbehandles i mottakerlandet. Vi tar forbehold om fortløpende endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering. Beløpet du belastes i frakt vil til enhver tid komme opp når du kommer til kassen i nettbutikken.

Kundens ansvar om riktig adresse
Det er kundens eget ansvar å skrive rett adresse. Kunden må sjekke om adressen stemmer i ordrebekreftelsen og gi tilbakemelding umiddelbart enten per e-post eller telefon om adressen ikke er riktig. Det er svært viktig at postnummer og gatenummer stemmer, da Posten er meget streng på at disse må være korrekte. Vi fraskriver oss ansvaret om kunden ikke har oppgitt korrekt adresse og vil da vente på en eventuell retur fra Posten før vi sender ut pakken på nytt. Kunden må selv stå for portoutlegg for ny utsendelse. Kunden kan velge å angre kjøpet, men porto blir da trukket fra ordresum før tilbakebetaling.

Sikkerhet
Vår avtale med en av Skandinavias største leverandør av online betalingstjenester, Nets, sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på MyBA.no, kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett. Vi vil aldri dele dine personlige opplysninger med tredjepart.

Bestilling
Ved bestilling mottar du automatisk en ordrebekreftelse. Sjekk også din e-post kontos spamfilter. Om du ikke har mottatt denne ta kontakt med oss. Du kan kontakte oss på kundeservice@mybeautyavenue.no eller ringe oss på tlf: +47 94 84 00 01 (man-fre 10:00-15:30).

Betaling
Vi kan tilby følgende betalingsmåter:
1. VISA og Mastercard: Vår kortløsning er levert av Nets og holder de strengeste krav til sikkerhet (Verified by Visa og MasterCard SecureCode). Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Nets' sikre server. Ingen, heller ikke vi på MyBA.no kan se dine kortopplysninger.
2. PayPal: Dine kjøp i nettbutikken kan gjøres trygt og sikkert gjennom vår betalingsformidler PayPal, fra din PayPal konto eller ditt MasterCard/Visa kort (du trenger ikke å ha en egen PayPal konto for å betale med kort). PayPal er en av verdens største betalingsformidlere på nett og brukes av tusenvis av nettbutikker og privatpersoner.
3. Klarna Faktura 14 dager: Handle med personnummeret ditt. Begynne med å velge Klarnas fakturaalternativ i kassen. Skriv inn ditt personnummer for å gjennomføre kjøpet. Da gjøres det automatisk et mikrooppslag som tar ca. ett sekund. Oppslaget gjør vi for å verifisere personopplysningene og godkjenne kjøpet. Du får faktura med i pakken slik at du kan betale etter at du har fått varene. NB! Klarna har fortsatt ikke integrasjon med Shopify så vi kan dessverre ikke tilby denne betalingsløsningen foreløpig.
4. Klarna Delbetaling: Velg hvor mye du vil betale hver måned. En annen fordel er at du får samlet alle kjøp hos Klarna, på én konto. Det betyr én eneste faktura, uansett antall kjøp. Forutsetter at du blir godkjent av Klarnas kredittsjekk. NB! Klarna har fortsatt ikke integrasjon med Shopify så vi kan dessverre ikke tilby denne betalingsløsningen foreløpig.

NB: Ved kjøp med faktura blir denne sendt ut per e-post, vennligst sjekk spamfilteret ditt i tilfelle den har havnet der.

Returer og angrerett
Du har full retur og angrerett i inntil 14 dager. Angrerettskjemaet får du tilsendt sammen med ordrebekreftelsen. Dette må fylles ut og legges ved produktet som returneres. Emballasjen må være uåpnet og produktet ubrukt. Vi kan ikke ta i mot produkter som er prøvet grunnet hygieniske årsaker.

Returadresse: MyBeautyAvenue.no - att.: Marthe Rudstaden, Norderhovgata 20, 0654 Oslo. Uavhentede pakker blir belastet med 200 kr i gebyr, dette grunnet Posten Norge sine gebyrer når de returnerer servicepakker til oss.

Dersom du ikke finner igjen angrerettskjemaet kan du laste det ned her.